Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Release concert ENE Sildring

Feb 28 at 19:00 - 20:30

kr 120 – kr 200

Hjertelig velkommen til Julie & Andreas sin releasekonsert av albumet ENE Sildring, det første i vinyltriologien ENE.

– ENE Sildring –
Underfull, melankolsk glede. Gjennom denne konserten tar Julie & Andreas oss med ut på stormfulle hav, hvor de navigerer mellom hjerteskjærende tap og sorg, og håp som bringer lys. Med harpe og bandoneon fremfører det innovative søskenparet sitt program, som er en hyllest til kystfolket – til de modige sjelene som mistet livet på havet, og til de som ble igjen og måtte bære de ekstra byrdene, selv gjennom sorgen. Besteforeldrene deres sin historie har vært inspirasjon for musikken.

– Om Julie & Andreas –
Med den sjeldne instrumentkombinasjonen av den majestetiske harpen og det røffe bandoneonet har duoen Julie & Andreas gjennom omlag 225 konserter i 16 forskjellige land etablert seg som nyskapende med sitt mangfoldige klangunivers. Etter deres kombinert 10/10 cum laude mastergrader i Rotterdam gav de ut sitt kritikerroste album “With the Sky in Our Hands”, hvor de introduserte en autentisk tangostemme for harpa. Albumet ble premiert i Argentina da de spilte på verdens fremste tangofestival i 2018 og mottok stående applaus fra en fullsatt sal. Duoen har spilt på TV i Nederland med tangomaestroen Gustavo Beytelmann, og live på flere radiokanaler i Norge, Nederland og Uruguay. Under en av de mest anerkjente tangofestivalene i Europa, Dutch International TangoWeek, ble de i mai 2020 omtalt som juvelene i kronen til den argentinske tangoen. I 2021 kommer første utgivelse av deres vinyltriologi ENE, hvor de uttrykker sin egen nye stemme gjennom de selvkomponerte albumene Sildring, Favn og Nærvær.
På konserten vil det bli salg av vinyl (begrenset opplag) og CD.

– Smittevern –
Påbud om munnbind på offentlige steder gjelder også på konserter. Munnbindet skal brukes ved ankomst, når du sitter i konsertsalen og ved toalettbesøk.

Details

Date:
Feb 28
Time:
19:00 - 20:30
Cost:
kr 120 – kr 200
Event Categories:
,
Event Tags:
Website:
https://nimuser.hoopla.no/sales/julieogandreasenesildring

Venue

Cafe Ni Muser
Bispegata 9C
Trondheim, 7012
+ Google Map

Organizer

Konsertgalleriet
Website:
https://nimuser.no/konsertgalleriet/