Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert in Meldal Kirke with CodaVokal

Aug 27, 2020 at 19:30 - 21:00

Hjertelig velkommen til konsert i nydelige Meldal kirke med duoen Julie & Andreas på harpe og bandoneon. Med seg som gjest har de det lokale damekoret CodaVokal.

Julie & Andreas har igjennom en årrekke kombinert den majestetiske harpen med det røffe bandoneonet som er kjent fra argentinsk tango. I 2018 gav søskenparet ut tangoalbumet “With the Sky in Our Hands”, og konstaterte med det at også harpen både kan og bør brukes som et tangoinstrument, under påstanden “Harpen – ingen tangoturist”. Siden utgivelsen har duoen vært på verdensturné med dette programmet, med 57 konserter over 3 kontinenter, med høydepunkter som stående applaus fra fullsatt sal i Argentina under verdens største tangofestival, samt den kommende konserten sommeren 2021 på World Harp Congress – en harpefestival som kun arrangeres hvert tredje år med svært få utvalgte opptredener.

Nå er de hjemme i Norge, og ser frem til å fremføre programmet på sin Trøndelagsturné. Spesielt for denne konserten i Meldal kirke er at det lokale damekoret CodaVokal er med og gir en utsøkt atmosfære og livlighet til programmet. Gjennom konserten vil lytterne få høre både kjente og mer ukjente tangoperler av komponister som Astor Piazzolla og Aníbal Troilo, med innslag av deres egne komposisjoner hvor deres skandinaviske opprinnelse, samt en klar inspirasjon fra keltiske tradisjoner, skinner igjennom tangoen. CodaVokal vil også fremføre noen av sine favoritter, blant annet «Jag såg Dig» av Eva Lestander.
Velkommen til en svært stemningsfull aften.
Duoens hjemmeside: https://harp-bandoneon.com

CodaVokal er et lokalt og nytenkende kor på 13 damer under administrativ ledelse av Birgit Overland. Damene i koret er erfarne sangere, og mange synger i flere kor ved siden av. Koret er i en spennende utviklingsfase og jobber på en måte hvor mange av medlemmene har ansvar for forskjellige sanger, og vil lede instruksjonen og innøvingen av de. I tillegg leier koret inn instruktører utenfra i perioder. I høst vil de ha Ina Cecilie Olufsen som instruktør.

Konserten er støttet av Orkland Kommune og Kulturrådet.

Details

Date:
Aug 27, 2020
Time:
19:30 - 21:00
Event Category:
Event Tags:

Venue

Meldal Kirke
Ressveien 13
Meldal, 7336 Norway