Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Familiekonsert i Byneset kirke: Julie & Andreas med gjester – Lena Wik, Michalis Cholevas

Nov 07, 2020 at 13:00 - 14:30

I samarbeid med Byneset og Leinstrand Menighet arranger vi familiekonsert i Byneset kirke lørdag 7. november kl 1300. På konserten har vi bedt med oss to musikalske gjester: Lena Wik og Michalis Cholevas.

Hvert år spiller vi konsert med Lena Wik (horn) gjennom den tradisjonelle julekonserten i Leira Kapell. Vi er nå glade for å utvide samarbeidet med et bredere repertoar hvor vi utforsker møtepunktet mellom den argentinske tangoen og klassisk musikk. Et av stykkene vi vil fremføre på denne konserten er den klassiske perlen «Måneskinnssonaten», som den kunne blitt om Beethoven var født i Argentina på starten av 1900-tallet. Med Michalis (Hellas) på det sjeldne instrumentet tarhu holder vi på å utvikle prosjektet “Fyr · Pharos” – et samarbeid hvor vi komponerer musikk inspirert av de parallelle sjøfartshistoriene til Hellas og Norge. Musikken ligger i et kammermusikalsk landskap inspirert av gresk folkemusikk, tango og keltisk folkemusikk. For å komponere stykkene har vi mottatt støtte fra Kulturrådet, TONO og Trøndelag Fylkeskommune, og i februar 2021 drar vi på ett 1-måneds kunstneropphold for å ferdigstille komponeringen av verket. På disse 2
konsertene vil vi fremføre den delen av verket som står klar idag. Konserten vil avsluttes med den vakre tangoen Oblivion, et fellesnummer hvor alle fire musikerne spiller med.

Konserten er en del av vår «J&A med Michalis Cholevas»-turné i november 2020 som er støttet av Fond for Utøvende Kunstnere.

Details

Date:
Nov 07, 2020
Time:
13:00 - 14:30
Event Category:
Event Tags:

Venue

Byneset Kirke
Steinsgrenda 22
Trondheim, 7074 Norway